Banner

Archiefopslag

- Blog

 

→ Waarom opslaan? 

 

Of je nu advocaat, arts of architect bent, je hebt waarschijnlijk wel archieven die je wilt bewaren maar die te veel plaats innemen in je kantoren. Zonder deze archieven zou je een paar vierkante meter of zelfs een paar kamers kunnen uitsparen en er een beter gebruik voor vinden. Het enige probleem is dat je, zoals de meeste professionals, veel dossiers hebt die je om juridische redenen nog een paar jaar moet bewaren. 

In dit geval zou een opslagoplossing een ideale oplossing kunnen zijn. Door je archieven op te bergen, bespaar je ruimte in je kantoor en heb je dus een meer georganiseerde ruimte. Dit zal je helpen om je kantoren te optimaliseren en dus veel voordelen te krijgen zoals uitgelegd in onze vorige blog.

 

→ Welke archieven op te slaan ?

 

Je kunt al het archief dat je niet dagelijks nodig hebt, gemakkelijk opbergen. Afhankelijk van je bedrijf kun je er je dossiers, klantendocumenten, originele documenten en elk ander document in bewaren, of het nu waardevol of vertrouwelijk is. Je kunt deze documenten opbergen in opslagplaatsen die speciaal zijn ontworpen voor het bewaren van archieven. Dit is wat wij bij Boxify aanbieden.

 

 

→ Waarom bij ons opslaan ?

 

Het opslaan van je archieven met Boxify biedt je vele voordelen. Enerzijds bieden wij je een gedifferentieerd pakket dankzij onze sterk beveiligde opslagruimtes. De opslagruimtes van Boxify zijn uitgerust met alarmen, toegangscontroles, bewegingssensorcamera's en de toegang is beperkt tot ons personeel.

Bovendien helpen wij uw documenten te bewaren door onze opslagcondities. Bij Boxify profiteren archieven van een ruimte die speciaal is aangepast aan de opslag van documenten. Daartoe wordt geen enkel voorwerp op minder dan 10 cm van de vloer opgeslagen en worden de temperatuur en de vochtigheidsgraad van de ruimten, die ook worden verwarmd en geventileerd, regelmatig gecontroleerd.

Wij weten ook dat u als professional regelmatig archiefdozen moet toevoegen en verwijderen. Daarom past uw opslagplan zich automatisch aan het volume van de dozen aan. Op die manier hoef je niet te betalen voor lege ruimte, maar alleen voor het werkelijk bezette volume.

Ons team zorgt voor de overdracht van uw bezittingen en je profiteert van een online inventaris (met foto en beschrijving van de inhoud van je dozen) om de verhuizing van elke doos te vergemakkelijken.

Als je een oplossing zoals Boxify gebruikt, kunnen we je archieven leveren zodra je ze nodig hebt, binnen 48 uur. Wij kunnen je documenten ook vernietigen als je ze niet langer nodig hebt of ze niet langer hoeft te bewaren.

 
common.Search

common.Categories

< Retour