Banner

6 handige mobiele applicaties om je lenteschoonmaak te vergemakkelijken

- Blog

 

Het is niet altijd gemakkelijk om je huis schoon en netjes te houden, vooral na een drukke winter. De kans is groot dat je woonruimte wel een opknapbeurt kan gebruiken. Maar je bent niet gemotiveerd, weet niet waar je moet beginnen en hoe je je moet organiseren. Gelukkig zijn er tal van mobiele apps, gratis verkrijgbaar op Android en iOS, die van pas komen bij het plannen van de voorjaarsschoonmaak en je helpen je huis onder handen te nemen.

Dus geen getreuzel meer, pak je telefoon en download deze apps.

 

TO-DO-LIST APP’s:

Als je honderden dingen te doen hebt in je woonruimte maar toch blijft uitstellen, zijn deze apps iets voor jou. 

Het maken van een to-do lijst is een essentiële stap in de voorjaarsschoonmaak. Het zal je helpen om je dagelijkse taken duidelijker te zien, maar ook om jezelf deadlines te stellen. Do it tomorrow is een takenmanager waarmee je alle dingen kunt opschrijven die je die dag moet doen, en ook de dingen die je de dagen daarna moet doen. Je zult zien, er is niets zo bevredigend als een taak van je to-do lijst afvinken! 

 

BRON : PEXELS

 

SPOTPLANNERS:

De voorjaarsschoonmaak is meer dan schoonmaken alleen, het is een grote, vette schoonmaak, en organisatie is de sleutel tot een succesvolle voorjaarsschoonmaak. Gebruik apps om waarschuwingen te creëren die je herinneren aan de kleine taken van het dagelijkse leven, zoals stofzuigen, afwassen, lakens verschonen, je kleerkast sorteren... Nooit meer vergeten, de app denkt voor jou. Een van onze favorieten is Clean House, waarmee je je dagelijkse schoonmaak- en winkeltaken kunt plannen. Met The Milk kun je prioriteiten, deadlines en herinneringen instellen voor terugkerende taken.  

 

DE TAAKBEHEERDER:

Ben je het zat om altijd maar de baas te zijn over onderhoudstaken? Liefde is delen, toch? Betrek het hele gezin erbij en voor het gebruiksgemak raden we het gebruik van een app aan. Maak een lijst van de uit te voeren taken en wijs ze toe aan wie je wilt. Of gebruik Easy Household, waarmee je tussen alle leden van het huis kunt rouleren met behulp van het toewijzingswiel. Geen discussie meer over wie wat doet, de app beslist voor jou.

Taakbeheer-apps zijn speciaal bedoeld om je dagelijkse routine te organiseren en je te helpen niet langer watertrappelen. Als je je stress wilt verminderen, probeer dan Clear todos, deze app helpt je bij het stellen van prioriteiten en deadlines. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een "sprankelend" huis te hebben.

 

 

HET ORGANISEREN VAN DOZEN :

Wie lenteschoonmaak zegt, zegt ook grote sortering van je spullen. Om je ruimte te ontruimen, moet je beginnen met je leven te ontruimen. Doe weg wat je niet meer nodig hebt. Maak dan ruimte, vul dozen met spullen die je niet vaak nodig hebt en berg ze op zolder of in de kelder op. Heb je geen ruimte om ze op te bergen? Sla ze op in een paar klikken met Boxify.be. Om zeker te zijn dat je niet vergeet wat er in elke doos zit, gebruik je i-cartons om de inhoud en herkomst van elke doos op te slaan.

 

BRON : PEXELS

 

Maak gebruik van deze handige mobiele apps en je bent in een mum van tijd klaar met de voorjaarsschoonmaak!
common.Search

common.Categories

< Retour