Banner

5 tips voor een succesvolle verhuizing

-

Verhuizen: tips die alle zorgen wegnemen

Een verhuizing kan zeer stressvol zijn als deze niet goed wordt gepland en uitgevoerd. Verlies, breuk, vergeetachtigheid... Daarom hebben we een lijst van 5 tips samengesteld om u te helpen uw verhuizing zonder zorgen te volbrengen.

 

1. Vermijd rommel

Zodra u van plan bent om te verhuizen, is het belangrijk om van alle spullen af te geraken die u niet meer nodig heeft. Verkoop meubels die u niet meer bevallen en gooi alle dingen weg die geen nut meer hebben.

 

2. Organiseer uw dozen

Ga eens langs de knutselwinkel en schaf enkele nuttige elementen aan: etiketten, markeringen, plakband,… Dit zijn essentiële elementen voor een soepel verloop van uw verhuizing. Pak je dozen in zodat je weet waar elk van je spullen zich bevindt. Organisatie is key. Organiseer de inhoud van uw dozen per categorie bv. cosmetica in een doos, winterkleren in een andere enz.

 

verhuizing dozen

 

3. Lijsten maken

Lijstjes zijn enorm belangrijk. Het maken van lijsten blijft een van de meest effectieve manieren om je te organiseren. Maak een lijst van de voorwerpen die je niet mag vergeten en de dingen die je moet doen. Maak van deze lijst een checklist zodat je zeker bent dat je niets bent vergeten.

 

4. De puinhoop opruimen

Reinig uw huis van onder naar boven, niets beter om er zeker van te zijn dat u niets vergeten bent. Negeer de hoekjes en spleten niet waar een of twee gevallen vaak verborgen zijn. Onder het bed, in de kasten, achter de koelkast... er mag niets ontsnappen aan uw plumeau!

 

poetsen

 

5. Stand van zaken

Als uw oude woning leeg is, aarzel dan niet om de eigenaar te bezoeken. Je kan nooit te voorzichtig zijn!
common.Search

common.Categories

< Retour